dimecres, 30 d’octubre del 2013

Un color, una emoció.

Bon dia a tots/es!

Ahir a la classe de Llenguatge Visual i Plàstica ens van explicar les diferents emocions i idees que ens pot arribar a transmetre un color.

Per tal de que us en feu una idea, us deixo amb un vídeo força il·lustratiu sobre el tema: 


Gràcies!

Descobrim el Google Sites!

Bones,

L'altre dia a la classe de GTIC vàrem treballar amb una nova eina per crear pàgines webs i compartir-les amb qui més ens interessi, s'anomena Google Sites. És una aplicació online gratuita oferta per l'empresa nord-americana Google. Aquesta aplicació permet crear un lloc web o una intranet d'una manera tan senzilla com editar un document.

Aquí teniu la seva icona:

Wikimedia

Seguidament us adjunto un vídeo que he trobat a Youtube sobre Google Sites, on us explica molt detalladament cadascun dels pasos que haureu de seguir per tal de crear-vos i dissenya la vostra pàgina web:



Finalment, m'agradaria mostrar-vos la pàgina web que vàrem decidir crear la meva companya Itziar i jo, es tracta d'una ludoteca virtual. 

Les ludoteques són aquells racons delimitats que tenen una finalitat lúdica, educativa, cívica, social i cultural, que tenen com a objectiu principal garantir el dret dels infants al joc i col·laborar, per la qual cosa estan dotats d'un fons organitzat de jocs, joguines i altres elements lúdics. 

Aquí teniu l'enllaç del nostre Google Sites:

Espero que us hagi sigut útil, gràcies!

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Rita Pierson: Every kid needs a champion

Hola de nou!

M'agradaria compartir amb tots vosaltres aquest vídeo de la Rita Pierson, una dona que ens parla sobre aquest afany de superació per voler ser millor educadora dia a dia.

He trobat el vídeo gràcies a les TED, que estan penjades al Youtube:
















Espero que us agradi, gràcies.

"Documentar, una mirada nova"

Molt bon dia a tothom!

L'altre dia vàrem llegir el llibre de "Documentar, una mirada nova". El professor ens va dir que enlloc de fer un resum sobre el llibre, havíem de posar en pràctica el que realment ens havia transmès el llibre, és a dir el significat de documentar.

Us adjunto una de les imatges amb les que vaig poder documentar el meu treball sobre el Mercat de l' Abaceria de Gràcia (Barcelona):


Sites

Gràcies!