dissabte, 16 de novembre del 2013

Parlem de les PDI i de l' iPad!

Bona tarda,

Ahir va ser el darrer dia de la Setmana de Reflexió i Pràctica Educativa, és per això que he optat per fer aquest tancament de la setmana a través del Bloc. 
Així doncs, vàrem gaudir d'una xerrada sobre les PDI (Pissarres Digitals Interactives) i les tauletes , un tema molt lligat a l'assignatura de GTIC.

Les PDI, són sistemes tecnològics que consisteixen en un ordinador multimèdia i un videoprojector que projecta sobre una pantalla que veiem a l'ordinador. 
És per això que són considerades per molts com el futur en els mitjans de projecció col·lectius.

Els que estigueu interessats en saber més sobre les PDI, us deixo un enllaç amb més informació sobre el tema: Pissarra digital


PDI:

Grafisme a la pissarra digital (16)

L' iPadés una tauleta tàctil desenvolupada per Apple Inc., es posiciona en una categoria entre un "telèfon intel·ligent" i un ordinador portàtil.
Cada cop hi ha més escoles que opten per introduir a les aules l'iPad, com per exemple en el cas del Col·legi Mare de Déu de la Mercè. Aquesta digitalització, presenta una sèrie de característiques per a l'escola: 
  • Cada mestre tindrà la seva tauleta (agenda, plataformes educatives, avaluacions...).
  • Hi haurà un total de 40 tauletes a disposició per als alumnes (eina compartida).
  • Les tauletes es faran servir en els racons o estones lliures.
  • Descobriment de noves apps (Per exemple: Puppet pals, per a cicle inicial).


iPad:

O iPad 2 Voltou! E pode ser Seu!

Gràcies!

Espectacles nostàlgics

Bon dia a tothom,

M'agradaria mostrar-vos un dels grans moments d' ahir, aquell que ens va fer retrocedir a alguns a la nostra infància. Aquest espectacle va ser una de les activitats programades per la Setmana de Reflexió i Pràctica Educativa. 
Tot i que, teniu el seguiment de tota la setmana al meu Twitter, m'ha fet especial il·lusió mostrar-vos aquest vídeo que vaig poder gravar, per tal de que us en pugueu fer una idea de com de divertit va ser.



Gràcies, espero que el gaudiu tant com ho vaig fer jo!

dilluns, 11 de novembre del 2013

Seguiu-me a Twitter!

Bona tarda a tots/es!

Avui hem iniciat la setmana de Reflexió i Pràctica Educativa, per tal de poder dur a terme un seguiment del que anem fent dia a dia m'he creat una compte de Twitter. Així doncs, hem permetrà anar citant cadascuna de les opinions que m'aniran generant les diferents activitats.

Follow me on Twitter! @woofer_kyyiv
Flickr


Aqui us adjunto un dels meus tuits sobre la conferència de Jaume Cela, la primera activitat d' avui:

I també uns dels tuits sobre l'excursió a Collserola, la segon activitat d' avui:


Aquest és el meu Twitter:
AidaldEducadora

Gràcies.