dissabte, 19 d’octubre del 2013

Analitzem un bloc educatiu

Hola de nou, 

Avui analitzaré un bloc educatiu, és un dels guanyadors del Premi Espiral de Edublocs de la setena Edició, us adjunto el link per tal de que el pugueu visualitzar:

Primerament, dir-vos que és un bloc sobre Educació Infantil on es comparteixen les experiències i les eines d'una mestre per tal de que tothom pugui aprendre. Els continguts acostumen a estar en format de text i d'imatge, tret d'algun on apareix amb vídeo.

Segons el llibre que hem llegit, és un bloc tan d'aula com de mestres, on s'hi duen a terme diferents entrades que expliquen les diverses activitats realitzades en una classe i les idees que té en ment la propietària del bloc, l' Aurora.

Com podem observar, aquest bloc està dividit per categories i etiquetes a la part superior i per un recull bastant ampli d'informacions addicionals al lateral dret. 
La plataforma que utilitza és la de Blogger, una eina força útil per tots aquells que vulguem compartir els nostres coneixements amb els altres.

Les entrades d'aquest bloc són bàsicament activitats que ha realitzat l' Aurora per tal de que tothom pugui assabentar-se del que fa i de quines idees té. S'hi treballen competències com l'organització de materials, la reutilització de materials, diferents maneres d'aprendre jugant...

Afegir també, que hi apareixen comentaris de tot aquell públic a qui va dirigit el bloc, és a dir de pares, mares, educadors, interessats en el tema i molts més.
Per últim, dir-vos que aquest bloc també disposa d'un blocroll on hi podem veure quins blocs són els que llegeix l' Aurora.

Gràcies i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada