dimecres, 27 de novembre del 2013

Viquipèdia, col·laborem-hi tots junts!

Bon dia,

L'altre dia a la classe de GTIC vàrem estar parlant sobre l'enciclopèdia digital de contingut lliure que tothom pot millorar, la Viquipèdia.


Wikipedia

Hi ha alguns aspectes que hauríem de tenir en compte abans de crear o fer una modificació en un article de la Viquipèdia, aquests els trobareu al bloc següent: 

El que vàrem fer a classe, va ser formar grups de tres persones per tal de poder crear o modificar un article de la Viquipèdia. Pel que fa al meu grup, vàrem decidir crear un usuari individual i després anar-hi treballant conjuntament a partir de la informació de cadascuna.
Afegir també, l' importància de posar referències o cites a l''hora de realitzar alguna modificació en una pàgina de la Viquipèdia, ja que d'aquesta manera podrem informar d' on hem extret la informació aportada.

Seguidament, us adjunto l'article que vàrem modificar on el tema és, la Pilota:

Per acabar, m'agradaria dir que ha sigut una tasca força enriquidora per a mi, ja que he pogut aportar el meu gra de sorra a una de les pàgines web més emprades i visitades per la societat. Afegir també, que en un principi he tingut la sensació d'estar una mica perduda perquè no sabia com funcionava, però després he vist que no era tan difícil si tenia una mica de paciència.

Gràcies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada